Sunday , March 3 2024

Angelina Jolie o va interpreta pe soprana Maria Callas în filmul biografic „Maria”

Angelina Jolie o va interpreta pe Maria Callas într-un film biografic despre soprana greacă. Acest lungmetraj va fi realizat de Pablo Larrain, nominalizat la Oscar pentru “No” în 2013.

Intitulat “Maria”, acest film, scris de scenaristul serialului “Peaky Blinders” Stevan Knight, spune “povestea tumultuoasă, frumoasă şi tragică a vieţii celei mai mari cântăreţe de operă din lume, reconstituită în timpul ultimelor ei zile la Paris în anii 1970″, potrivit sinopsisului.

„A avea şansa de a combina două dintre cele mai personale pasiuni ale mele, cinema-ul şi opera, este un vis aşteptat de mult timp. Şi să-l fac cu Agelina, o artistă extrem de curajoasă şi curioasă, este o oportunitate fascinantă. Un adevărat cadou”, a declarat Pablo Larraín pentru Variety.

Soprana greacă de origine americană Maria Callas este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de operă ale secolului al XX-lea. Născută la Manhattan în 1923, ea s-a pregătit în domeniul operei în Grecia la vârsta de 13 ani, înainte de a se stabili în Italia. De-a lungul anilor, cântăreaţa a trebuit să facă faţă miopiei care a lăsat-o aproape oarbă şi unor multiple scandaluri care i-au zdruncinat atât viaţa personală, cât şi cea profesională: rivalitatea ei cu cântăreaţa de operă italiană Renata Tebaldi sau aventura cu Aristotel Onassis – care s-a căsătorit ulterior cu Jacqueline Kennedy.

„Îmi iau foarte în serios responsabilitatea de a aduce viaţa şi moştenirea Mariei pe ecran. Voi face tot ce pot pentru a face faţă acestei provocări”, a declarat Angelina Jolie (47 de ani) pentru The Hollywood Reporter.

Vezi si

Leonardo DiCaprio și preferințele lui neobișnuite din dormitor. Model de 22 de ani: „Prea ciudat și bătrân”

Hieke Konings, un model în vârstă de 22 de ani, a făcut declarații șocante despre …