Monday , April 29 2024

Bubuitură puternică si la un centru comercial din centrul oraşului Manchester: Poliţia a evacuat zona

mall manchester

Poliţia a evacuat zona din jurul centrului comercial Manchester Arndale, în contexul în care mai mulţi martori au anunţat că au auzit o “bubuitură puternică”, informează presa internaţiomnală.
Un centru comercial din Manchester, în Anglia, a fost evacuat, iar martori declară că au auzit o ”bubuitură puternică” marţi, după ce un atacator sinucigaş a ucis 22 de persoane şi a rănit alte 59 în aceeaşi zonă a oraşului, relatează Reuters.
Zeci de persoane fugeau marţi dintr-un centru comercial din Manchester, potrivit unui fotoreporter Reuters. Martorii au spus că au auzit o ‘bubuitură’ la Centrul Arndale, care ar fi fost evacuat. De asemenea, autoritățile britanice au comunicat a fost identificat atentatorul de la concertul de la Manchester Arena.
O explozie care a avut loc la Manchester Arena, după un concert al Arianei Grande, a provocat moartea a 22 de persoane şi rănirea altor 59, au anunţat marţi autorităţile britanice. Incidentul este tratat drept un atentat terorist, iar Poliţia crede că atacul a fost comis de o persoană care a detonat un dispozitiv exploziv şi care a murit la faţa locului.

Vezi si

Nereguli majore și etichete mincinoase la produsele lactate de pe piața din România, descoperite de ANSVSA 

Controale făcute de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) în perioada 16-29 …