Friday , May 10 2024

Săptămâna viitoare va avea loc concursul pentru desemnarea noului director al DSP Suceava

In prezent, conducerea instituției este asigurată, cu titlu interimar, de inginerul Andrei Ianovici. Acesta a declarat că nu va participa la concursul programat pe data de 5 aprilie

ianovici-picioare

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a anunțat că va organiza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de conducere vacante de director executiv al Direcțiilor de Sănă­tate Publică din Suceava și din alte 14 județe din țară și din Capitală.

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplo­mă, respectiv studii superioare de lun­gă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administrației publice, ­ma­­nagement ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, în condițiile legii, precum și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum trei ani.

Prima probă a concursului, proba scrisă, va avea loc pe data de 5 aprilie, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Dosarele de înscriere la concurs se de­pun la sediul ANFP. În pre­zent, conducerea instituției este asigurată de inginerul Andrei Ianovici, cu delegare pe funcție, acesta susținând că nu intenționează să-și depună dosarul pentru a participa la concurs. “Nu doresc să pre­iau conducerea instituției pe perioadă nedeterminată. Asi­gur doar un interimat care în curând se va încheia”, am aflat de la actualul director al DSP Su­ceava, Andrei Iano­vici. (C.R.)

Vezi si

CNAIR pregătește reabilitarea drumului de la Suceava până la noul pod de la Zvoriștea

19 kilometri din drumul național care leagă Suceava de Dorohoi vor fi reabilitați, dar vestea …