Thursday , May 2 2024

Şeful Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din Timiș a fost reținut

mascati

Şeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din judeţul Timiş a fost reţinut noaptea trecută, după mai multe ore de audieri. El este suspectat că ar fi intervenit într-un dosar de evaziune fiscală, pentru a-l scăpa de anchetă pe un interlop din Lugoj. În acelaşi dosar a mai fost reţinut şi fostul șef al IPJ Timiș.
Șeful Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice a fost dus la audieri după mai bine de patru ore de percheziții.
Potrivit unor surse, comisarul șef din cadrul IPJ Timiș, Dumitru Pavel, ar fi primit bani pentru a interveni, pe lângă subalternii săi, ca să rezolve favorabil un dosar de evaziune fiscală.
La sediul DNA Timișoara a fost adus și Iulian Boţ, membru al unui clan de romi din Lugoj, care a fost implicat în trecut în mai multe scandaluri imobiliare.
Nu este pentru prima oară când Iulian Boț, zis Viscol are probleme cu legea. Anul trecut el a fost condamnat definitiv la opt luni de închisoare cu suspendare pentru un scandal care a avut loc în Lugoj, în 2013. În prezent, în urma acestei sentințe definitive, el se află sub supraveghere.
Dumitru Pavel ocupă funcția de șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din luna aprilie a anului trecut. Cercetările îl vizează și pe fostul șef al IPJ Timiș, Sorin Muntean, acuzat anul trecut de trafic de influență, într-un alt dosar.

Vezi si

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis, premiat de Atlantic Council ”pentru rolul său în leadershipul transatlantic și european”

Președintele Klaus Iohannis va fi printre laureații prestigioaselor premii anuale ale organizației Atlantic Council, considerate …