Monday , April 29 2024

Cand devine activ scutul antiracheta de la Deveselu

Sistemul de aparare antiracheta de la Deveselu va deveni activ pe 18 decembrie, a declarat miercuri, la Washington, John Heffern, adjunct al asistentului pentru afaceri europene al secretarului de stat american.
NATO

John Heffern a participat, miercuri, la Biblioteca Congresului Statelor Unite, la o receptie dedicata Zilei Nationale a Romaniei.
Activarea sistemului de aparare antiracheta de la Deveselu la 18 decembrie “demonstreaza foarte, foarte puternic o buna guvernare, transparenta si lupta anticoruptie”, a declarat el, pentru Radio Romania Actualitati (RRA).
“Am fost foarte entuziasmat sa vad ce se s-a intamplat la Bucuresti in ultimele doua luni. Secretarul de stat (John) Kerry a calificat angajamentul Romaniei pentru o buna guvernare drept un model pentru alte tari”, a adaugat oficialul american.
Intrebat despre situatia de securitate din regiune, el a atras atentia ca exista “provocari de peste tot”.
“Dinspre Est avem, desigur, probleme cu agresiunea Rusiei in Ucraina, avem probleme in Sud, de asemenea. Din perspectiva pozitionarii sale geografice si a angajamentului politic, Romania este importanta pentru noi, pentru a putea face fata acestor provocari”, a adaugat John Heffern.

Vezi si

Nereguli majore și etichete mincinoase la produsele lactate de pe piața din România, descoperite de ANSVSA 

Controale făcute de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) în perioada 16-29 …