Wednesday , May 1 2024

Urmarire ca-n filme intre Radauti si Dornesti

Miercuri  în jurul orei 19.00, un echipaj de poli]ie rutier\ din cadrul Poli]iei municipiului R\d\u]i ce patrula pe strada Calea Cern\u]i din municipiul R\d\u]i, a efectuat semnal regulamentar de oprire c\tre [oferul unui autoturism, folosind semnalele acustice [i luminoase.

Întrucât conduc\torul auto a ignorat semnalul de oprire [i a continuat deplasarea, echipajul de poli]ie a pornit `n urm\rirea autoturismului în cauz\ pe drumul na]ional 17A, pân\ în comuna Dorne[ti, pe drumul comunal Perdele, unde, din cauza neadapt\rii vitezei la condi]iile unui carosabil acoperit cu ghea]\, [oferul autoturismului a pierdut controlul asupra direc]iei de mers, a p\r\sit partea carosabil\ [i a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, pe care l-a avariat pe o lungime de circa trei metri. Dup\ acesta conduc\torul auto a coborât din autoturism [i a alergat spre un gard, pe care l-a escaladat, fugind spre albia râului Suceava.
În urma verific\rilor efectuate de poli]i[ti, conduc\torul auto a fost identificat ca fiind Ion M., `n v=rst\ de 25 ani, din ora[ul Vicovu de Sus, iar pl\cu]ele cu numerele de înmatriculare provizorii sunt expirate din 31 decembrie 2010, autoturismul fiind imobilizat la sediul Poli]iei municipiului R\d\u]i.
Poli]i[tii efectueaz\ cercet\ri `n privin]a lui Ion M. sub aspectul comiterii infrac]iunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” [i „p\r\sirea locului accidentului f\r\ încuviin]area organelor de poli]ie ca urmare a unei infrac]iuni”, urmând s\ se dispun\ procedural. (O.S.)

Vezi si

Primarul Lungu: A fost semnat contractul pentru noua autobază destinată transportului metropolitan

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, marți dimineață, că a fost semnat contractul de …