Tuesday , April 30 2024

Reacţie de mare campion a antrenorului Joachim Low la finalul meciului Brazilia – Germania

meci

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, nu se entuziasmează după victoria uluitoare în faţa Braziliei, scor 7-1, şi crede că meciul din finală va fi greu indiferent de adversar.

“După ce am pierdut semifinala în 2006 ştim cum se simt jucătorii Braziliei, fanii, jucătorii lor. Trebuie să fim modeşti şi umili şi să luăm următorul pas. Emoţiile sînt mari. Am cîştigat şi am ajuns în finala.

Am făcut faţă pasiunii brazilienilor şi am ştiut că dacă vom juca la capacitate maximă putem cîştiga.

Dar nu ne aşteptam la un asemenea rezultat. Ne-am creat şanse şi nu am ratat ocazia de a le fructifica. Urmează un meci dificil. Atît Argentina, cît şi Olanda au calitate”, a spus Low la finalul partidei.

…Julio Cesar: “Pînă acum totul a fost frumos, dar aş fi preferat să pierdem cu 0-1 din cauza unei greşeli făcute de mine.

Este foarte complicat să explici ceea ce nu poate fi explicat. Trebuie să reunoaştem valorea fotbalului german”.

…Muller: “Greu de descris această seară. Nu ne-am aşteptat, dar se vede cît de diferite pot fi meciurile. În prima repriză am fost extraordinari, am spart toate ghinioanele.

Mai avem un singur meci, trebuie să jucăm pe viaţă şi pe moarte şi să câştigăm titlul. Astăzi ne-a mers perfect, nu există nicio echipă care să ne stea în faţă”.

…Klose: “Nu cred că a fost un meci uşor, am început senzaţional, am avut noroc că am putut juca toţi la nivel extraordinar. Ne-am antrenat foarte bine, suntem un grup unit şi s-a văzut”.

gsp.ro

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …