Thursday , May 2 2024

Moni divorteaza si renunţă la o avere de 10 milioane de euro

„Deşi iniţial Monica a încercat din răsputeri să treacă peste scandalul cu cele două blonde care l-au penibilizat pe Irinel şi i-au creat ei, în primul rând, prejudicii de imagine, acum ea s-a hotărât să pună capăt relaţiei”, a declarat o sursă apropiată cuplului.
Monica Columbeanu se întoarce în ţară ca să pună la punct despărţirea de Irinel, potrivit ziarulnational.com.
Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România pare să fi ajuns la capăt şi, potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de reporterii „Naţional”, Monica Columbeanu este decisă să pună capăt mariajului.
Surse apropiate familiei Columbeanu au declarat că Monica se întoarce din SUA să intenteze divorţul după scandalul în care au fost implicaţi Irinel şi cele două blonde.
„Presa a pus presiune pe această poveste, în ciuda faptului că Moni a încercat să nu dea apă la moară cârcotaşilor. Moni s-a gândit că dacă e departe de ţară, lumea o va lăsa în pace şi ea va putea să-şi rezolve aceste probleme în linişte, departe de obiectivele aparatelor de filmat. A făcut asta pentru că a crezut în Irinel şi pentru că îl respectă foarte mult. Pentru ce a făcut pentru ea şi din ea”, spun sursele.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …