Friday , May 10 2024

Doi minori de 15 ani, acuzati de furt din locuinta

Joi `n jurul orei 08.30, agen]ii Postului de Poliţie Moara au fost sesizaţi verbal de c\tre Constantin C. `n v=rst\ de 43 ani din localitate, despre faptul c\ în perioada 05 – 24 noiembrie 2010, persoane necunoscute, prin forţarea sistemului de închidere tip belciug cu lac\t de la u[a de acces, au p\truns în casa p\rinteasc\ nelocuit\ în prezent, situat\ pe raza localit\ţi, iar din interior au sustras, o combin\ muzical\, mai multe CD-uri audio, dou\ perechi de pantofi sport, dou\ lame de hârle] [i un topor, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.000 lei.
În urma activit\]ilor operative desf\[urate de poliţi[ti, suspecţii de comiterea furtului au fost identificaţi ca fiind minorii P.D. [i B.I., ambii de 15 ani, localnici. Cercet\rile sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate sub aspectul s\vâr[irii infracțiunii de furt calificat, urmând a se dispune procedural. (O.S.)

Vezi si

Fiecare elev de la Liceul cu Program Sportiv are propriul dulăpior pentru rechizite și lucruri personale. Telefoanele vor fi ”încuiate” în timpul orelor

În urmă cu un an de zile, conducerea Liceului cu Program Sportiv Suceava implementa, în …