Thursday , May 16 2024

Ciro Castellano: Antonia si Vincenzo sunt deja divortati

antonia-vincenzo

Dezvăluire-bombă făcută de Ciro Castellano, socrul Antoniei. În timp ce nici Antonia şi nici Vincenzo nu suflă o vorbă despre asta, omul de afaceri a recunoscut că fiul său şi cântăreaţa au divorţat deja. Mai mult, Ciro este de părere că cei doi au făcut o mare greşeală atunci când s-au căsătorit.
Ciro Castellano, socrul Antoniei, a dezvăluit în ziarulring.ro faptul că solista şi Vincenzo au divorţat. Asta în condiţiile în care, până acum, cei doi s-au ferit să vorbească despre situaţia din familia lor şi nici nu a făcut un anunţ oficial cum că s-ar fi separat cu acte în regulă.
“Cu Antonia nu mai am nicio relaţie, sunt bunic şi atât. Ce treabă să mai am eu? S-au despărţit, au divorţat şi gata, îşi vede fiecare de drumul lui. Copiii au greşit când s-au căsătorit, erau tineri, s-au grăbit şi au ajuns repede la divorţ, dar au făcut un copil minunat. Copilul e cel mai important acum, asta e treaba mea! Eu pentru copilul ăsta lupt! E viaţa mea, e fetiţa mea superbă”, a declarat tatăl lui Vincenzo.
Din punctul său de vedere, nu mai există cale de împăcare între băiatul lui şi cântăreaţa despre care se zvoneşte că s-ar iubi cu Alex Velea.
“Am încercat să îi împac… o dată, de două ori, gata! Acum nu mai împac pe nimeni, au luat-o pe alte drumuri. Nu mai e cale de împăcare. Eu mă gândesc doar la fetiţă. Şi ei la fel! Când a fost Antonia în Italia, ne-am înţeles excelent, am petrecut ca o adevărată familie… Dar ce pot să fac eu dacă au ales să meargă pe drumuri separate? Aici, în România, e la modă să divorţezi, nu sunt nici primii, nici ultimii! Eu ţin la familie, dar nu mai e treaba mea”, a declarat bărbatul.
libertatea.ro

Vezi si

Meryl Streep, recompensată cu Palme d’Or onorific în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes

Actriţa americană Meryl Streep, o legendă a industriei de la Hollywood, a primit marţi seară, …