Tuesday , April 30 2024

Lavinia, iubita lui Banica Jr, a cantat in cluburi de striptease in Germania

lavinia

Daca Stefan Banica jr este vazut ca o mare personalitate in lumea artistica autohtona, iubita lui, Lavinia Parva, a avut o cu alta traiectorie profesionala! Frumoasa bruneta a cantat in tot felul de cluburi, culmea, si in unele de calitate indoielnica, iar pe marile scene a urcat cu mult efort si in rare situatii. De cele mai multe ori a lipsit cu desavarsire!
Lavinia Parva si-a inceput cariera muzicala in trupa “Spicy”, alaturi de Doinita Veleanu! Fetele au lansat rapid piesa “Mi-e frica sa dorm singurica” si au dominat cu ea topurile muzicale autohtone o vara intreaga! Succesul inregistrat pe plaiurile natale a atras atentia managerilor de discoteci din strainatate, iar fetele au fost chemate sa cante, in special in Germania si Spania, in multe cluburi de noapte!
“Pe la inceputul anilor 2000, Lavinia si Doinita au fost solicitate sa cante in Germania, la Frankfurt, pe sume frumusele la acea vreme! Fetele erau in plina campanie de promovare a albumului “Bikini Party” si au acceptat sa se duca in tot felul de cluburi de acolo, chiar daca in unele dintre ele, la anumite ore, se facea striptease! Nu conta, ele isi faceau treaba si cantau, iar la final, incasau in jur de 2.400 de dolari!”, a povestit o apropiata a Laviniei pentru WOWbiz.ro.
In plus, cantaretele mergeau sa-si promoveze melodiile si la Ibiza, in cluburile de fite din statiune! Ele erau foarte indragite si foarte frumoase, iar acest lucru le-a adus multi bani si oarecare notorietate.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …