Tuesday , April 30 2024

VIDEO: Sorana Carstea, aplaudata de canadieni in picioare dupa o saptamana de vis la Toronto. Discurs de multumire printre lacrimi

sorana

Cu ochii in lacrimi, Sorana Carstea a reusit sa ridice in picioare miile de fani aflate in tribunele terenului central de la Toronto. Cu un discurs emotionant, jucatoarea din Romania a oferit primele declaratii la capatul unei saptamani de vis.

Romanca a fost aplaudata la scena deschisa minute in sir la capatul unui discurs in care a tinut sa multumeasca tuturor celor care au contribuit la ascensiunea ei.

“In primul rand vreau sa o felicit pe Serena, a demonstrat ca este cea mai buna jucatoare din lume. Stiu ca este un sport individual, dar vreau sa le multumesc celor din echipa mea. Vreau sa multumesc antrenorului meu pentru ca a fost alaturi de mine in ultimii trei ani. Sper ca este inceputul a ceva frumos pentru mine. Vreau sa le multumesc tuturor care au fost alaturi de mine in aceasta saptamana. Romani sau nu, m-au facut sa ma simt ca acasa la Toronto, desi sunt pentru prima data aici”, a spus Sorana Carstea la festivitatea de premiere.

Discursul Soranei Carstea a inlacrimat-o chiar si pe Serena Williams, care a tinut sa o imbarbateze dupa victoria de duminica seara.

Serena Williams a castigat finala de la Toronto dupa ce a invins-o pe Sorana Carstea, scor 6-2, 6-0.

Pentru Serena Williams aceasta este a treia victorie in fata romancei.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …