Angelina Jolie, cu ochii în lacrimi. Si-a condus fiul ei cel mare la universitate, in Coreea de Sud

23/08/19 ora:1:42pm

Angelina Jolie a trăit emoții mari miercurea aceasta. Vedeta l-a însoțit pe fiul ei cel mare, Maddox, la facultate. Maddox va sta în Coreea de Sud pentru următoarea perioadă de timp. Va studia biochimia la Universitatea Yonsei. Celebra sa mamă l-a însoțit la în Coreea de Sud.

Actrita a avut lacrimi în ochi când a vorbit despre faptul că băiatul ei cel mare a plecat de acasă. Întrebată dacă va sta mai multe zile cu Maddox, Angelina Jolie a răspuns: „Nu, doar astăzi. Astăzi este ziua în care îl voi lăsa aici… Încerc să nu plâng”.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Angelina Jolie, 44 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004. În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne. După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă.

libertatea.ro