Friday , April 26 2024

Simona Halep s-a calificat in optimi la Miami. 6-4, 7-5 in fata Camilei Giorgi

halep-miami

SIMONA HALEP a câştigat în două seturi meciul împotriva Camilei Giorgi (37 WTA), din turul trei de la Miami Open, scor 6-4, 7-5.

Compatrioata noastră va juca marţi în optimile de finală ale turneului de la Miami, cu învingătoarea dintre Victoria Azarenka şi Flavia Penetta.

A fost pentru prima oara cand Simona a intalnit-o pe Camila, iar partida dintre cele doua ne-a oferit multe lovituri spectaculoase, dar la fel de multe greseli nefortate, precum si duble greseli la serviciu.

In cele din urma, Simona Halep, care a solicitat de doua ori ajutorul lui Victor Ionita, a surclasat-o pe bataioasa italianca si inregistreaza cea mai buna prezenta a ei la turneul de la Miami.

Dupa calificarea in optimi, sportiva romanca si-a asigurat un cec in valoare de 59.185 de dolari si 120 de puncte in clasamentul WTA.

Halep a declarat dupa meci ca adversara ei a jucat foarte puternic, agresiv si ca ea nu a jucat cel mai bun tenis al ei, insa increderea in sine a ajutat-o sa castige.

Openul de la Miami este dotat cu premii totale de 6,1 milioane dolari si este un turneu de categoria Premier Mandatory, ca si Indian Wells, imediat inferior turneelor de Grand Slam.

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …