What’s Up, incatusat si dus la politie dupa ce si-a agresat iubita. El a fost violent si fata de politisti

reportersite
10 decembrie 2019, 9:33

Cântăreţul Marius Marian Ivancea, cunoscut ca „What’s Up”, a fost dus la Secţia 17 de Poliţie din Capitală, luni seara, după ce a fost reclamat de iubita sa, Alice Badea, care a sunat la 112 şi a spus că bărbatul o agresează.

Când polițiștii au ajuns la adresa menționată de tânără, Whats Up a devenit agitat, le-a adus injurii şi a fost agresiv cu aceștia. La mai bine de două ore după ce a fost încătușat de polițiștii care au răspuns apelului făcut la 112 de iubita lui, Whats Up a părăsit secția de poliție flancat de doi oameni ai legii, relateaza libertatea.ro.

Întrebat de jurnaliști ce s-a întâmplat, cântărețul a făcut o glumă și a spus: “Nimic, voiam să merg și eu cu doi bărbați de mână și nu știam cum”.
Alice Badea a refuzat să depună plângere împotriva iubitului său, însă acesta a fost dus la Parchet, pentru noi audieri.

Pe numele artistului va fi deschis un dosar pentru ultraj pentru că i-a ameninţat pe poliţişti, relatează spynews.ro. Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Secţia 17 Poliţie a fost sesizată prin serviciul de urgenţă 112 de o femeie, care a spus că iubitul o agresează, a informat Mediafax. Poliţiştii au mers la locul indicat, în Sectorul 5 al Capitalei, unde cel reclamat a devenit agitat şi recalcitrant, astfel că bărbatul a fost imobilizat şi condus la Secţia 17 Poliţie. Surse judiciare spun că bărbatul reclamat este artistul Marius Marian Ivancea, cunoscut sub numele de „What’s Up”.

reportersite