Wednesday , January 26 2022

VIDEO. Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor pe muzica Holograf

Simona Halep şi și omul de afaceri Toni Iuruc s-au căsătorit, miercuri, la Constanța, iar petrecerea a avut loc în „Fratelli Beach & Club” de pe malul mării. Pentru dansul mirilor cuplul a ales o melodie cântată de trupa Holograf, „Dragostea mea”, care a fost interpretată live de Dan Bittman, care a deschis petrecerea de după cununia civilă.


Simona Halep și Toni Iuruc au spus „da”, miercuri, în fața primarului Constanței, Vergil Chițac. După ceremonia civilă, cei doi au pregătit o petrecere la un club de lux situat pe malul mării, la care au participat în jur de 300 de invitați, care au trecut mai întâi printr-o zonă de testare rapidă anti-coronavirus.

Artistul Dan Bittman a deschis programul artistic la nunta celebrei sportive. Simona Halep și Toni Iuruc au dansat în deschidere pe piesa „Dragostea mea”.
Bittman a cântat și celebrele piese „Ţi-am dat un inel” şi „Să nu-mi iei niciodată dragostea”.
Și Loredana Groza a fost una dintre artistele din România care a cântat la nunta sportivei, iar formația de muzică machedonească Pindu a întreținut atmosfera, după cum se vede și în video.

Vezi si

Elton John are Covid și a anulat două concerte din turneul mondial de adio

Elton John a anunţat că are Covid-19, context în care a anulat două concerte din …