Tuesday , May 28 2024

VIDEO. Scandal: Solistul trupei italiene care a câștigat Eurovision, surprins consumând droguri în timpul transmisiei live

Italia a câştigat concursul Eurovision după o pauză de 30 de ani cu trupa rock Måneskin. Italia s-a plasat deasupra competitorilor din Malta, Elveţia şi Franţa, de asemenea favoriţi la câştigarea competiţiei. La polul opus s-a situat Marea Britanie, care nu a obţinut nici măcar un punct cu piesa „Embers” interpretată de James Newman.

Ediţia din 2021 a Eurovision a avut un podium format din Italia, care a obţinut un număr de 524 de puncte, Franţa cu 499 de puncte și Elveţia cu un punctaj de 432 puncte.

Piesa „Zitti E Buoni” a fost preferata publicului, deși juriile de specialitate din toată Europa au preferat piesele Elveției sau Franței.

Damiano David (voce), Victoria De Angelis (chitară bas), Thomas Raggi (chitară electrică) şi Ethan Torchio (tobe) au fost în culmea bucuriei când au realizat că ei sunt câștigătorii Eurovision 2021.

Totuși, pe cât de mare a fost bucuria lor, pe atât de mare și controversa apărută la scurt timp după încheierea transmisiunii. O imagine în care se vede cum unul dintre rockeri pare a se droga în direct a stârnit un val de discuții pe internet.

Un jurnalist din Suedia l-a întrebat pe solistul Måneskin, la conferința de presă de după competiție, dacă este adevărat că ar fi luat droguri în timpul concursului.

“Damiano vreau să-ți pun această întrebare pentru că pe imaginile oficiale ai fost observat în camera verde cum ai fi făcut pe masă o linie de parcă ai fi consumat droguri. Pe internet oamenii spun că tu ai consumat cocaină. Ce a fost?”

Câștigătorul Eurovisionului a negat acest fapt și a îndemnat oamenii să nu creadă că este un consumator de droguri. “Eu nu sunt consumator de droguri, vă rog. Nu am utilizat cocaina, vă rog să nu credeți așa ceva”, a spus Damiano, conform relatării Antena 3.

Cu toate acestea, imaginile din camera verde l-au surprins aplecat peste masă și părând că trage ceva pe nas. De asemenea, din imagini mai pot fi observate momente în care aceștia au consumat vin spumant în camera verde și au avut cu ei o sticlă de băutură și la conferința de presă.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …