Wednesday , April 17 2024

VIDEO DEMENTIAL: Gigi Becali, dezlantuit pe Monica Tatoiu – "Sunteti o idioata, o tampita"

Becali s-a aflat în legătură telefonică directă aseara la RTV, când s-a enervat şi a înjurat-o pe Monica Tatoiu, care era invitată în platoul emisiunii Cheia Zilei, prezentată de Laura Chiriac.
Patronul Stelei s-a contrazis minute întregi cu doamna Tatoiu, până când la un moment dat s-a dezlănţuit şi i-a spus prezentatoarei să nu îl mai sune atunci când vine “idioata” în platou.
“Ce naibii mă puneţi să dialoghez cu doamna Tatoiu, doamna Tatoiu e dusă, să mă ierte Dumnezeu. Am o rugăminte să nu mă mai chemaţi când vine idioata asta. Râdeţi ca proasta, vă rog frumos să nu mă mai sunaţi când o aveţi pe idioata aia acolo. Mă puneţi cu tâmpita asta. Să se ducă naibii la Bălăceanca, păi eu vorbesc cu toate idioatele? Vorbim de subiect şi ea râde ca proasta în p…” a spus Becali nervos prin telefon.
“Mă amuză… stăm de cinci minute şi ascultăm cum debitează şi ştiţi ce se întâmplă, există telecomandă, pierdeţi telespectatori. Nu mă poate jigni. Un om sub condiţia mea nu mă poate jigni”  a spus doamna Tatoiu dupa ce a fost jignită.

Vezi si

Surpriză: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV, ca jurați la MasterChef

PRO TV anunță surpriza pe piața media: jurații sezonului 9 MasterChef România sunt Sorin Bontea, …