Tuesday , November 29 2022

Gigi Becali, adus cu MANDAT în procesul lui Puiu Popoviciu

Gigi Becali va fi adus cu mandat în procesul milionarului Puiu Popovici, la termenul din 15 februarie, în calitate de martor. Potrivit DNA, prejudiciul în acest caz depăşeşte 335 de milioane de lei.
becali

Puiu Popoviciu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată şi continuată, precum şi dare de mită. La termenul de astăzi, procurorul DNA a cerut reaudierea martorului Gigi Becali, cel care a făcut denunţ, în 2009, în acest caz. În iulie 2014, Gigi Becali a refuzat să depună mărturie şi a refuzat să jure pe Biblia din instanţă, pe motiv că nu ar fi ortodoxă. Din acest motiv, procurorul DNA a solicitat reaudierea lui Gigi Becali, care nu ar fi dat o declaraţie completă.
Astfel, judecătorul Corneliu Bogdan Ion Tudoran a decis citarea lui Gigi Becali, la termenul din 15 februarie, cu mandat de aducere. El i-a precizat grefierei, să fie pregătită cu “Biblie cu atestat de la Patriarhie, cruce tot cu atestat”.
“Să vină cu mandatul şi mă duc. Nu m-au mai chemat, nu am primit nici o citaţie, că mă duceam, dar aştept mandatul acum. Îi aştept în faţa porţii. Eu mă voi duce la chemarea judecătorului, dar nu am să mai declar nimic. Atunci eram alt om, acum sunt alt om. Nu depun mărturie împotriva altui om”, a spus Gigi Becali la România TV.
Confom legii, magistraţii apelează la aducerea cu mandat după neprezentarea la trei citaţii.
 

Vezi si

Romsilva a vândut 1,63 milioane mc de lemn de foc pentru populație, cu 26% mai mult decât anul trecut. Încă 400.000 mc, disponibili până la finele anului

Regia Naţională a Pădurilor (RNP) – Romsilva a vândut, în primele 10 luni ale acestui …