Friday , October 7 2022

VIDEO AMUZANT: Morgan Freeman a adormit in timpul unui interviu live pentru promovarea noului film

Morgasn Freeman doarme langa Michael Caine

Actorul american Morgan Freeman, în vârstă de 75 de ani, a adormit în timpul unui interviu pe care el şi actorul Michael Caine îl dădeau pentru promovarea noului film în care apar cei doi, “Now You See Me”.
În timp ce colegul de platou Michael Caine, în vârstă de 80 de ani, răspundea întrebărilor puse de reporteri, Freeman a fost văzut aţipind de câteva ori în timpul interviului live, miercuri, cu prezentatorii unei emisiuni a postului US TV.
Freeman, cărora cei doi jurnalişti nu i-au adresat întrebări, şi-a revenit la jumătatea transmisiunii, dar a întâmpinat în continuare probleme în încercarea de a ţine ochii deschişi.
În “Now You See Me”, Freeman interpretează împreună cu Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dave Franco şi Woody Harrelson, un grup de iluzionişti cunoscuţi sub numele de “Cei patru călăreţi”. Aceştia îşi folosesc tehnicile de magie drept acoperire pentru a fura de la cei bogaţi şi a-i ajuta pe cei care au pierdut totul din cauza crizei economice, scrie Daily Mail.
În lungmetrajul regizat de Louis Leterrier apar şi actorii Mark Ruffalo şi Melanie Laurent, cunoscută mai ales pentru rolul din filmul “Inglorious Basterds” al lui Quentin Tarantino.
 

Vezi si

Christian Bale dezvăluie cât de influent este Leonardo DiCaprio la Hollywood: “Un rol ajunge la cineva doar pentru că l-a refuzat el”

Christian Bale tocmai a dezvăluit cât de popular este Leonardo DiCaprio la Hollywood. În cel …