Wednesday , February 8 2023

Vanessa Paradis, fosta sotie a lui Johnny Depp, surprinsa extrem de slaba, cu un aspect bolnavicios (FOTO)

vanessa paradis

Îmbrăcată într-un hanorac bărbătesc, cu gluga trasă pe cap și în pantaloni de trening. Așa a fost văzută actrița Vanessa Paradis pe străzile din Los Angeles, informează miercuri ziarul spaniol ABC, potrivit AGERPRES.
vanessa-paradis1Dincolo însă de ținuta vestimentară dezastruoasă, fosta soție a lui Johny Deep îngrijorează prin aspectul ei bolnăvicios. Vanessa Paradis arată într-adevăr rău. Fără machiaj și cu cearcăne adânci, actrița pare obosită.
Vanessa, în vârstă de 41 de ani, pare să nu suporte relația dintre fostul ei partener și tânăra actriță Amber Heard. Deep și Vanessa s-au despărțit în vara anului 2012, după o relație de 14 ani și doi copii în comun. Despărțirea lor a luat prin surprindere pe toată lumea, având în vedere că păreau unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.
Frumusețea Vanessei Paradis a făcut ca actrița cântăreață să aibă multe cuceriri de-a lungul carierei. Ea se poate lăuda că a fost aleasă de două ori imaginea parfumurilor Chanel.
Acum atrage atenția slăbiciunea ei extremă, fața îngrijorată și îmbătrânită. După despărțirea de Johny Deep, Vanessa a început o relație cu fostul iubit al Carlei Bruni, Benjamin Biolay.
 

Vezi si

VIDEO. Jennifer Lopez și Ben Affleck, scenă stânjenitoare la Grammy. „Fii mai prietenos, mai motivat”

Un dialog stânjenitor, scurt, dar și plin de reproș, a fost surprins de camere la …