Thursday , December 1 2022

Ultimele cuvinte ale actorului Emil Hossu: "Te iubesc, Catrinel"

Actorul Emil Hossu a murit, aseară, cu doar câteva minute înainte să apară în faţa spectatorilor, în spectacolul “Aniversarea”. El a pierit sub ochii soţiei sale, Catrinel Dumitrescu, alături de care trebuia să joace în piesa programată să înceapă la ora 19.30, în Sala “George Constantin” a Teatrului Nottara.
În cele aproape 40 de minute în care medicii s-au chinuit să-l resusciteze, soţia sa i-a stat, tulburată, alături, rugându-se pentru un deznodământ fericit. Din păcate, totul s-a încheiat la 19.13, când medicii au declarat oficial decesul.
Potrivit martorilor momentelor dramatice de pe holurile teatrului, ultimele cuvinte ale actorului i-au fost dedicate femeii cu care era căsătorit de aproape 20 de ani. “Te iubesc, Catrinel!”, i-ar fi spus actorul soţiei sale. Imediat după ce Emil Hossu a fost declarat mort, soţiei sale i s-a făcut rău, având nevoie de îngrijiri medicale.
“Nu este vorba de o suferinţă gravă a doamnei Hossu, ci mai mult de suport psihic şi moral după aflarea veştii decesului lui Emil Hossu”, a spus medicul Bogdan Opriţa.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …