Monday , April 15 2024

Catrinel Dumitrescu despre Emil Hossu: "Il ura pe Basescu"

Catrinel Dumitrescu suferă enorm de pierderea pricinuită şi a vorbit pentru prima dată de la moartea soţului cu presa. Actriţa a povestit că deşi era un om foarte bun, soţul ei era foarte revoltat pe Traian Băsescu, pe care ajunsese să-l urască.
Pentru Catrinel Dumitrescu, viaţa s-a schimbat la 180 de grade. “E un şoc. Mi-e greu să-mi revin. Aveam senzaţia că nu ni se poate întâmpla nimic rău. Eu sunt mai cârcotaşă, dar Milu era aşa bun…Toată viaţa n-o să găsesc un om aşa bun. Singurul lui păcat era că n-aveam cu cine bârfi”, a povestit îndurerată actriţa pentru jurnalul.ro.
Aceasta spune că Emil Hossu avea un mare of: “La fiecare găsea câte ceva bun. Unul singur n-a cauţionat, pe Băsescu. Era revoltat la maxim de personajul ăsta, nu numai că nu l-am votat niciodată, dar până la el n-am ştiut ce-i aia ură, nici faţă de Ceauşescu. Mi-e ruşine de sentimentul ăsta! Ciuti, un prieten stabilit în străinătate mi-a trimis nişte mesaje de condoleanţe ale românilor de acolo. Ştii ce scria cineva? „În timp ce Băsescu vorbea, Milu murea.“ De bine, de rău, Boc a trimis un mesaj de condoleanţe şi-o coroană. Băsescu nu s-a deranjat sau n-am aflat eu. Bine că l-a decorat domnul Iliescu”.
Catrinel Dumitrescu spune că soţul ei nu mai era acelaşi în ultimele lui zile. “Cât era el de „nebun“, în ultimele zile avea o tristeţe.  Nu vreau să fac un erou din el, dar era eroul meu”.

Vezi si

Zendaya, starul din „Dune”, a fost de mică sursa de venit a familiei: “Îmi doresc să fi mers la școală”

Zendaya este vedeta celui mai nou număr al revistei Vogue. Într-un pictorial plin de culoare, …

One comment

  1. Dumnezeu sa-l ierte …a fost mare om!Cuvintele sunt prea mici pentru a elogia oameni …de felul sau!Uneori in viata cuvintele nu pot exprima tot ceea ce ai dori sa exprimi.atunci cand auzii o asemena stire trista …