Wednesday , November 30 2022

Trei caini au castigat concursul "Romanii au talent" (VIDEO)

bruno_icobet_30733400

Bruno Icobeţ este marele câştigător al finalei celei de-a treia ediţii a emisiunii “Românii au talent”, care a fost difuzată vineri seară în direct la Pro TV, el câştigând şi marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu numărul realizat alături de cei trei câini ai săi.

După o finală incendiară în care cei 15 concurenţi şi-au prezentat admirabil numerele, în urma voturilor publicului şi după o luptă strânsă, pe primul loc la “Românii au talent” s-au clasat Bruno Icobeţ şi cei trei prieteni ai săi patrupezi – Blue, Ozzy şi J.
În marea finală a ediţiei a treia a emisiunii, acesta a prezentat un număr dificil de dresură canină, fără comenzi vocale, ci doar vizuale, iar la final cei trei juraţi, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, s-au ridicat în picioare şi şi-au exprimat admiraţia faţă de talentul lui Bruno Icobeţ, în vârstă de 50 de ani, de profesie consultant IT. De altfel, Mihai Petre a spus că şi-ar dori ca Icobeţ să fie câştigătorul finalei “Românii au talent”. “Până în momentul ăsta, e momentul meu preferat. Sper să câştigi competiţia. Sper să te voteze lumea”, a spus Mihai Petre, admirând în acelaşi timp extraordinara capacitate de comunicare a lui Icobeţ cu câinii săi.
Icobeţ, care a intrat în concursul “Românii au talent” cu numere de disc dogging, a explicat înainte de finală ce înseamnă acest sport: “O să mă întrebi ‘ce este disc dog’. Disc dog este sportul care celebrează legătura între câine şi om, printr-o colaborare perfectă în echipă. Chiar mai mult decât atât, este singurul sport în care nu poţi da vina pe coechipierul canin în momentul în care tu, omul, eşti de vină”.
http://youtu.be/B3D5aNRafvI
“Participarea noastră la ‘Românii au talent’ va fi un manifest pentru educaţie canină şi umană în acelaşi timp. Nu sunt profesionist şi nu îmi câştig existenţa cu câinii. Sper, în schimb, ca viaţa telespectatorilor şi a câinilor acestora care doresc să urmeze calea acestui sport deosebit să ia o nouă turnură, aşa cum s-a întâmplat cu mine când l-am văzut pe Ron Watson (un maestru în domeniu, recunoscut pe plan internaţional, n.r.)”, a mai spus Icobeţ.
Pe următoarele două locuri în finala “Românii au talent” de vineri seară s-au situat, în ordine, mentalistul Vlad Grigorescu, cu ale sale numere de magie, şi ventrilocul Eduard Andrei Sandu, care a venit însoţit de cele două personaje ale sale, Romeo şi nea Alecu.
În finala celei de-a treia ediţii “Românii au talent” au luptat şi Gabriela Artene, o doamnă cu o voce de aur, Rotari Ghenadie şi al său acordeon, corul Fiat Lux, Diana Căldăraru, fetiţa a cărei voce a vrăjit publicul încă de la primele note ale piesei “Imagine”, dansatorii de la WhoGonStopUs, Ana Munteanu, artista care desenează poveşti de dragoste pe nisip, cuplul de dansatori sportivi Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu, dansatoarea de step Camelia Duţă, Bogdan Oltean şi ale sale picturi cu glitter, membrii formaţiei Classic Beat Orchestra, Mircea Palamari şi ale sale mişcări robotice şi trupa Florea, acrobaţii care îţi taie respiraţia cu numerele lor.
Vineri seară, în finala emisiunii “Românii au talent”, Loredana, Cabron şi Alex Velea şi-au lansat noul single, “Viva Mamaia”. De asemenea, membrii trupei Circo Aquatico Belluci s-au numărat printre invitaţii de gală ai finalei, alături de baletul Edi Stancu, care a susţinut un moment de dans special, acompaniat, la marimbă, de Zoli Toth.
Gazdele show-ului au fost Pavel Bartoş şi Smiley.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …