Tuesday , August 16 2022

Teo a refuzat plicurile cu bani la nunta. A acceptat doar cadouri

Petrecerea fastuoasă, cu 150 de invitaţi, a fost cadou de la naşi, Claudia şi Romeo Dediu, care au scos din buzunare 30.000 euro, scrie click.ro. Teo Trandafir şi Constantin Iosef s-au căsătorit la Buftea, acolo unde au ales să facă nunta şi alte vedete ale trustului Pro, precum Diana Dumitrescu şi Alma Sârbu.
Petrecerea a început în jurul orei 20.00, după terminarea ceremoniei religioase, care s-a ţinut tot la Buftea, pe pajiştea din faţa cortului amenajat special pentru acest eveniment.
Interiorul cortului arăta precum o poveste a anilor ’20, special concepută să se potrivească cu rochia miresei şi cu costumul mirelui.
Toate decorurile (îmbrăcatul scaunelor, meselor, aranjamentele florale, făcliile de pe pajişte, arcadele de flori etc) au costat în jur de 15.000 euro, iar meniul a fost 100 euro de persoană, numărul invitaţilor ridicându-se la 150.
Nuntaşii au avut cu toţii câte un element sau accesoriu care să amintească de anii ‘20, fiind preferate mănuşile din dantelă, dar şi ciorapii de plasă!
Mirii şi naşii au rugat toţi invitaţii să nu aducă plicuri cu bani, nunta fiind fără dar.
Prietenii vedetei de televiziune i-au adus în schimb cadouri cât mai diverse, de la tablouri şi bijuterii până la obiecte care să amintească de anii ’20.
Spre dimineaţă, când invitaţii au început să plece, aceştia au primit ca “mărturie” nişte farfurioare din argint, cu un model irlandez, dar şi o coroniţă de flori naturale precum buchetul miresei, adică lăcrămioare şi orhidee.

Vezi si

Gina Lollobrigida vrea să candideze pentru Senat în Italia, pe o listă a Partidului Comunist. Actrița are 95 de ani

La vârstă de 95 de ani, actriţa italiană Gina Lollobrigida, diva de necontestat a cinematografiei …