Tuesday , May 11 2021

Sotii Albu isi mai dau o sansa. Iulia il tine pe Mihai "in probe"

iulia mihai albu

Iulia si Mihai Albu au divortat in urma cu aproximativ doua luni, insa despartirea nu i-a tinut foarte mult. Si-au aruncat vorbe grele, Mihai i-a luat masina, i-a inchis abonamentul telefonic Iuliei, ambele aflate pe firma lui, iar fashion-editorul l-a rugat public sa nu o mai hartuiasca. Acum insa, surpriza!, s-au impacat.
Dupa tot tam-tam-ul pe care l-au facut, Mihai Albu i-a daruit Iuliei vreo cinci perechi de pantofi nou-nouti si a marturisit chiar ca ea este muza lui. In perioada Pastelui cand Mihai suspina ca nu poate fi alaturi de fosta sotie si fetita lor, Mikaela (3 ani), Iulia l-a invitat la masa.
Cert este ca imediat dupa, Mihai si Iulia au decis sa se impace “provizoriu” ca sa vada daca intre ei mai exista dragoste, mai exista chimie. Surse din anturajul celor doi sustin ca celebrul fashion-editor il tine acum “in probe” pe Mihai Albu!
“Iulia si Mihai petrec destul timp impreuna, chiar mai mult ca inainte. El ramane peste noapte la ea, sta si cu fetita. Mikaela a vrut foarte tare ca parintii ei sa se impace, iar ei stiu asta. Au decis de comun acord sa aiba o relatie civilizata si sa mai incerce totusi… sa vada daca mai exista o chimie intre ei. Oricum, Iulia si Mihai se inteleg mai bine decat atunci cand erau casatoriti. Iulia nu intelege nici pana in ziua de astazi de ce a vrut Mihai sa divorteze. Il tine in probe. Acum Iulia este cea care are ultimul cuvant de spus. Mihai trebuie sa fie si sa se poarte cum vrea ea, pentru ca el a vrut sa divorteze, nu ea. Si trebuie sa aiba grija sa nu o supere cu nimic”, au declarat pentru wowbiz.ro surse din anturajul celor doi.

Vezi si

Tom Cruise are o nouă iubită, cu care joacă în „Misiune: Imposibilă 7”

Tom Cruise și Hayley Atwell, actrița despre care se spune că ar fi noua sa …