Friday , December 1 2023

Au început probele de furnizare a căldurii în municipiul Suceava

Thermonet a anunțat că începe, ca urmare a scăderii accentuate a temperaturilor exterioare în timpul nopții (diferențele dintre zi și noapte fiind și de 15 grade Celsius), pregătirile pentru furnizarea căldurii în sezonul rece 2023 – 2024 în municipiul Suceava.

Potrivit unui comunicat postat pe contul de facebook al societății furnizoare de energie termică în sistem centralizat, vor începe cu probele de presiune „la rece” în instalațiile de distribuție a agentului chiar de luni, 2 octombrie. „De asemenea, precizăm că în conformitate cu prevederile art.30 din Legea Serviciului public de alimentare cu energie termică nr.325/2006 actualizată prin Legea 196/2021, începând cu data de 02.10.2023, nu se vor mai aproba deconectări de la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic”, se arată în sursa citată.

Ca de obicei, în această perioadă este recomandată verificarea cu atenție a instalațiilor interioare din apartamente, casa scării și subsolul blocului, pentru a evita inundațiile din cauza robinetelor de golire uitate deschise, dar și alte disfuncționalități, cauzate de eventualele intervenții neautorizate în instalații. „Rugăm pe această cale beneficiarii de agent termic, care au intervenit în instalațiile proprii, să ia măsurile ce se impun pentru evitarea eventualelor pierderi și a daunelor materiale care se pot produce și de care SC THERMONET SRL nu se face responsabilă”, se mai arată în informarea celor de la Thermonet. Așa cum s-a procedat și în anii precedenți, Dispecerat Thermonet poate fi sesizat la numărul de telefon 0230.520.924 cu privire la problemele care apar ca urmare a operațiunilor de pregătire a începerii furnizării agentului termic la rețeaua de termoficare a orașului. (D.P.)

Vezi si

Astăzi, de Ziua Națională, paradă și expoziție de tehnică militară, cu participarea a sute de militari. Programul manifestărilor

Astăzi se împlinesc 105 ani de la proclamarea la Alba Iulia, de către cei 1228 …