Monday , May 27 2024

Simona Halep, aparitie stilata la petrecerea jucatoarelor de la Dubai

Simona Halep a impresionat cu apariţia sa de la petrecerea jucătoarelor de la Dubai. Românca noastră a ales o rochie neagră, scurtă.

Toţi românii sunt cu sufletul la gură când Simona Halep intră pe terenul de tenis. Toţi o vor învingătoare, toţi o susţin, e o mândrie naţională! Acum, la petrecerea jucatoarelor de la turneul Premier din Dubai a dovedit că nu numai la tenis este pricepută, ci şi la modă. Face alegerile vestimentare potrivite, la momentul potrivit.

Jucătoarea noastră de tenis a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă, dintr-un material fin, cu dantela decupata la poale si cu o platca in partea de sus, care i-a venit perfect. Pare că o seară întreagă aceasta a socializat, s-a relaxat, înainte de a începe un nou turneu de tenis.

A făcut şi câteva declaraţii: „Iubesc să fiu aici. E foarte frumos să ai un asemenea turneu. Sunt gata să joc. E o perioadă în care românii vin aici. De aceea am parte un sprijin puternic din partea lor”.

Chiar dacă numele lui Toni Iuruc este acum pe buzele tuturor fanilor Simonei Halep, puţini ştiu cine este cu adevărat bărbatul care i-a cucerit inima sportivei. Jurnaliştii de la Cancan afirmă că bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost căsătorit de două ori, ultimul mariaj ajungând la final cu puţin timp înainte ca Simona Halep să-i devină iubită lui Toni Iuruc.

Din câte se pare, el a fost într-o relaţie, timp de doi ani, cu o femeie pe nume Liana, care i-a devenit apoi soţie, dar de care a divorţat după 10 luni de mariaj. Familia bărbatului nu a fost deloc de acord cu mariajul. Înainte de relaţia cu Liana, Toni Iuruc s-ar fi iubit cu un fotomodel celebru pe nume Alina, care i-a fost şi ea soţie, dar de care s-a despărţit din cauza stilului de viaţă al femeii.

okmagazine.ro

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …