Wednesday , February 1 2023

Ce medie a obtinut Selly la Bacalaureat. Vloggerul de la 5GANG si-a publicat notele pe Instagram

Vloggerul Andrei Selaru, cunoscut pe YouTube drept Selly, si-a publicat notele de la Bacalaureat 2020 pe Instagram.

Selly, bac, note, Instagram, Obiectiv
Selly a ales sa isi anunte fanii ce note a luat la BAC. Media lui e 9.60

El a obtinut 9,50 la Romana, 9,60 la Matematica si 9,70 la Biologie. Media finala este 9,60. “Sa va vad ce mai ziceti”, a spus vloggerul de la 5GANG intr-o postare pe Instagram.

Selly invata la Colegiul National “Fratii Buzesti” din Craiova. Vloggerul este urmarit pe Instagram de 1,5 milioane de oameni, iar pe YouTube a strans in jurul lui o comunitate de 2,66 milioane de abonati.

Vloggerul a venit la ultima proba de bacalaureat cu o masina Dacia 1300, dupa ce a fost criticat ca s-a prezentat la celelalte probe cu o masina de peste 70 de mii de euro.

“Am zis: poate toata lumea are dreptate! Daca toata lumea mi-a zis: nu trebuie sa-ti iei la 19 ani acea masina, nu trebuia sa faci asemenea arogante, nu trebuia sa vii cu masina personala la scoala, am zis… stii cum e, cand 3 oameni iti spun ca esti beat te duci acasa. Toata lumea mi-a zis ca nu e bine si am zis: gata o vand. Prea a fost haituita masina mea de toata lumea. Ca, domne, si-a luat masina, a facut accident. Am zis: gata! O vand!”, a spus Selly pentru Digi24.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …