Tuesday , March 5 2024

Schimb de mame in cazul Irinei Columbeanu. Monica a plecat in SUA sa faca avort

Irinel Columbeanu  sustine ca, inainte ca Moni sa paraseasca tara, fetita a ramas in grija Ramonei Gabor, in baza unui document “fals si nul de drept”.
Irinel a anuntat ca, din ce cunoaste el, cea care inca ii este sotie a plecat in SUA pentru a face in liniste o intrerupere de sarcina, lasand copilul in grija surorii ei. Cele doua au semnat un document din care reiese ca in lipsa mamei fetita nu ramane singura, dar in textul respectiv s-a strecurat o greseala incredibila, din care se intelege ca, de fapt, mama naturala a Irinei este Ramona Gabor si nu Monica Columbeanu! “Subsemnata Gabor Ramona Petronela, declar ca sunt de acord si accept solicitarea sorei mele Columbeanu Monica in beneficiul si interesul fiicei mele Columbeanu Irina”, se arata in actul oficial depus la Directia pentru Protectia Copilului Ilfov. In aceste conditii, actul notarial devine atacabil si anulabil.
In cursul zilei de ieri, la poarta gradinitei unde merge Irina au avut loc scene cutremuratoare. Copila s-a agatat de gatul parintelui ei si l-a implorat, plangand, s-o ia la Izvorani: “Tati, tati, ia-ma cu tine!”. Irinel, care el insusi a izbucnit in lacrimi in fata ziaristilor, a facut eforturi disperate sa-si linisteasca fetita. Aceasta a fost urcata in cele din urma in masina gradinitei. (sursa: cancan.ro)

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …