Friday , April 19 2024

Ryan Reynolds, desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă

Actorul canadian Ryan Reynolds, starul din comedia “Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal”, a fost desemnat, miercuri, cel mai sexy bărbat în viaţă de către editorii revistei People.
Revista People acordă acest titlu în fiecare an, în luna noiembrie. Primul câştigător a fost actorul australian Mel Gibson, în anul 1985.
În 2009, titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă i-a revenit actorului american Johnny Depp . Johnny Depp a mai primit acest titlu în 2003.
Printre câştigătorii acestui titlu în anii precedenţi se numără Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004), Ben Affleck (2002) şi Brad Pitt (2000 şi 1995).
“Trebuie doar să laşi lucrurile să meargă de la sine”, a declarat Ryan Reynolds. “Acest premiu le va permite membrilor familiei mele să mă tachineze pentru tot restul vieţii”, a glumit actorul.
Ryan Reynolds, în vârstă de 34 de ani, este căsătorit cu actriţa Scarlett Johansson din anul 2008.
Ryan Reynolds, starul din comedia romantică “Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal”, în care a jucat alături de Sandra Bullock, este un actor canadian de film şi televiziune care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul TV “Two Guys and a Girl”. Înainte de căsătoria cu Scarlett Johansson, el a fost iubitul cântăreţei canadiene Alanis Morissette.

Vezi si

Ucraina îl decorează pe actorul Alain Delon pentru a-i mulţumi pentru sprijinul acordat

Ucraina a decis să îi acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i …