Sunday , November 27 2022

Cei mai sexy bărbați din lume, în opinia lui Brad Pitt

Brad Pitt, într-o nostimă discuție pe care a avut-o cu cei de la „Vogue”, a recunoscut candid care sunt cei mai frumoși bărbați, în viziunea sa.

Primul pe care l-a menționat este actorul Paul Newman, după care a actualizat lista, desigur, cu prietenul său, George Clooney, glumind că a convenit cu el să-și facă reclamă reciproc.

Brad este ți un om de afaceri foarte prosper. Recent și-a lansat o linie de produse anti-aging, care va fi de folos femeilor și bărbaților care doresc să-și mențină elasticitatea.

Gama se numește Le Domaine și conține trei produse: ser, cremă și demachiant. Pitt recunoaște că s-a inspirat de la prima lui soție, Gwyneth Paltrow, care are mare succes cu proiectul Goop!. De altfel, și a doua soție, Jennifer Aniston, deține o linie de îngrijire.

Formulele Le Domaine conțin un ingredient secret: extract de strugure de la Chateau Miraval, podgoria pe care o deține în Franța și de unde scoate deja profit, căci este producător de vin.

 

 

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …