Sunday , January 29 2023

Rod Stewart, arestat la Miami dupa ce a lovit un paznic la o petrecere de Revelion

Starul rock britanic Rod Stewart este acuzat ca a lovit cu pumnul un membru al securitatii unui hotel in seara de Revelion, la o petrecere in Florida, potrivit unui raport al Politiei din Palm Beach obtinuta de presa, scrie AFP.

Cantaretul in varsta de 74 de ani, cunoscut pentru melodii precum “Maggie May” sau “Sailling”, si familia sa se aflau la hotelul Breakers, din Palm Beach, atunci cand li s-a interzis accesul la o petrecere care avea loc in sala dedicata copiilor din luxoasa cladire.

Rod Stewart este acuzat ca a lovit un paznic care supraveghea evenimentul din cauza ca acesta nu a cedat insistentelor fiului sau.

Artistul a fost arestat pentru atac, un delict minor care este in general sanctionat cu amenda.

El va trebui sa apara in fata tribunalului din Palm Beach pe 5 februarie.

Nascut pe 10 ianuarie 1945, Sir Roderick David Stewart este unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni britanici. Artistul englez, care are si origini scotiene, este interpretul unor piese celebre, precum “Sailing”, “‘Da Ya Think I’m Sexy” si “Some Guys have All the Luck”. Albumele lui au fost vandute in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Sase dintre albumele lui au ajuns, consecutiv, pe primul loc in topul britanic de specialitate, iar 31 de piese, intre primele zece pozitii ale clasamentului single-urilor. Cat priveste Billboard Hot 100, patru dintre single-urile lui au ocupat primul loc.

Rod Stewart a devenit cunoscut la finalul anilor 1960, cand facea parte din The Jeff Beck Group. A cantat apoi cu Faces, in paralel dezvoltandu-si cariera solo. A colaborat cu numerosi artisti, intre care Ronnie Wood, Tina Turner, Sting si Brian Adams, Mick Fleetwood si Peter Green.

ziare.com

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …