Thursday , December 1 2022

Robert De Niro, fascinat de decolteul actriţei Monica Bellucci

Robert De Niro a fost surprins în timp ce se uita fascinat la decolteul actriţei Monica Bellucci, sâmbătă seara, în timp ce se aflau pe scena celei de-a 61-a ediţii a Festivalului de Muzică de la Sanremo, informează dailymail.co.uk.
Robert De Niro şi Monica Bellucci s-au aflat împreună pe scenă, sâmbătă seara, la Festivalul de Muzică de la Sanremo. Cei doi au promovat cel mai recent proiect în care au jucat împreună, lungmetrajul “Manuale d’amore 3” .
Purtând o spectaculoasă rochie neagră, foarte decoltată, actriţa italiană Monica Bellucci a dorit să îl salute pe De Niro, dar i-a oferit actorului şi colegului ei din distribuţia filmului “Manuale d’amore 3”, Robert De Niro, mai mult decât s-ar fi aşteptat acesta.
Astfel, în momentul în care Monica Bellucci s-a aplecat înspre Robert De Niro, actorul în vârstă de 68 de ani s-a uitat fascinat direct în decolteul celebrei actriţe, în vârstă de 46 de ani, potrivit fotografiilor surprinse la eveniment.
Celebra actriţă, căsătorită cu nu mai puţin celebrul Vincent Cassel, nu şi-a uitat nici fanii, cărora le-a transmis un sărut.
De Niro a părut fericit şi relaxat cât timp a stat alături de Monica Bellucci, pe scena festivalului, răspunzând întrebărilor referitoare la filmul “Manuale d’amore 3”, care va avea premiera în Italia pe 25 februarie. Totodată, la un moment dat, De Niro a salutat-o şi pe Elisabetta Canalis, iubita actorului George Clooney, starleta italiană fiind una dintre gazdele evenimentului.
În filmul “Manuale d’amore 3”, Bellucci joacă rolul unei femei de care se îndrăgosteşte un profesor american (Robert De Niro). Primele două părţi ale proiectului “Manuale d’amore” au adus încasări totale de 43 de milioane de dolari numai în Italia.
Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, ea a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul “Dracula” al lui Francis Ford Coppola. Rolul din “L’appartement” (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în “Malena” (2000), “Suspect de crimă/ Under suspicion” (2000), “Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups” (2001), dar şi în şocantul “Ireversibil/ Irreversible”, de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel.
Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro, în vârstă de 67 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din “Naşul: Partea II” (1975) şi “Taurul furios/ Raging Bull” (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum “Şoferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), “Băieţi buni/ Goodfellas” (1990), “Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) şi “Casino” (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribecca de la New York, înfiinţat în 2002.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …