Saturday , October 23 2021

Robert De Niro, Anne Hathaway si Donald Sutherland vor juca alaturi de Cate Blanchett in filmul "Armageddon Time"

Actorii Robert De Niro, Oscar Isaac, Anne Hathaway si Donald Sutherland vor juca alaturi de Cate Blanchett in drama “Armageddon Time”, regizata de James Gray.

Lungmetrajul este bazat pe experientele traite de Gray in timpul petrecut la scoala Kew-Forest din Queens. Fred Trump facea parte din consiliul scolii private, unde fiul Donald Trump era elev. Directorul scolii va fi personajul principal al filmului.
In luna mai a fost anuntat ca Blanchett va juca in acest film produs de RT Features, care a mai colaborat cu Gray pentru “Ad Astra”, cu Brad Pitt in rol principal.
De Niro si Hathaway au mai lucrat impreuna pentru comedia “The Intern” (2015). Actorul american pregateste, impreuna cu Leonardo DiCaprio si regizorul Martin Scorsese, filmul “Killers of the Flower Moon”. Hathaway a jucat cel mai recent rolul principal in comedia “The Witches” (Warner Bros.), care urmeaza sa fie lansata.
Saptamana aceasta a fost anuntat ca Oscar Isaac va fi protegonistul “London”, bazat pe o povestire a lui Jo Nesbo, care va fi regizat de Ben Stiller.
Donald Sutherland face parte din distributia thrillerului “The Burnt Orange Heresy”, alaturi de Mick Jagger, care va fi lansat in luna august.
ziare.com

Vezi si

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie cu un pistol de recuzită pe platourile de filmare

Actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din …