Tuesday , December 5 2023

Rapperul A$AP Rocky, soțul celebrei Rihanna, va fi judecat pentru că şi-a împuşcat un fost prieten

Rapperul american A$AP Rocky urmează să fie judecat pentru că şi-a împuşcat un fost prieten cu care a fondat colectivul de hip-hop de la care şi-a luat porecla, a decis luni un judecător din Los Angeles, transmite marţi AFP, citată de Agerpres. Cântăreţul în vârstă de 35 de ani, care are doi copii cu partenera sa de viață, celebra Rihanna, este acuzat de agresiune cu o armă semiautomată.

Pe numele său real Rakim Mayers, rapperul pledează nevinovat în acest caz, care datează din noiembrie 2021.

Terell Ephron, membru fondator al colectivului A$AP, l-a acuzat pe rapper că a tras mai multe focuri de armă spre el în timpul unei altercaţii nocturne pe străzile din Hollywood, rănindu-l uşor la mână.

La o audiere preliminară de săptămâna trecută, Ephron, cunoscut sub numele A$AP Relli, a explicat că a pus capăt prieteniei cu A$AP Rocky. El îi reproşează lui A$AP Rocky că i-a uitat pe ceilalţi membri ai colectivului pe care l-au fondat la New York în 2008, pe când erau în liceu, şi care l-a ajutat pe A$AP Rocky să devină faimos.

Potrivit acestuia, vedeta nu şi-a respectat promisiunile făcute partenerilor săi din copilărie, dintre care unii s-au scufundat în sărăcie şi dependenţă de droguri.

Acest lucru a alimentat tensiunile dintre cei doi, până în acea seară de noiembrie, când întâlnirea lor în faţa unui hotel din Hollywood a degenerat în focuri de armă. Vedeta a scos o armă pe care a îndreptat-o spre pieptul lui, spunând: „Te omor acum!”

Furios că a fost ameninţat, reclamantul l-a urmărit pe rapper, insultându-l, iar acesta s-a întors în cele din urmă şi a tras asupra lui, potrivit spuselor sale.

Apărarea lui A$AP Rocky a respins aceste acuzaţii şi a dat asigurări că Ephron, care a intentat de asemenea o acţiune civilă, a inventat acest incident – filmat parţial de camerele de supraveghere video – pentru a încerca să obţină bani.

După două albume – „Long. Live. A$AP” şi „At. Long. Last. A$AP” – care l-au catapultat spre celebritate la începutul anilor 2010, rapperul a produs puţină muzică în ultimii ani.

El s-a aflat în centrul unui caz care a provocat tensiuni diplomatice între Suedia şi Statele Unite, după o încăierare la Stockholm, în 2019. Justiţia suedeză a stabilit o pedeapsă cu închisoarea cu suspendare, iar Donald Trump l-a apărat în timpul arestării sale preventive, acuzând autorităţile de la Stockholm în special de faptul că nu au ţinut cont de soarta persoanelor afroamericane. (Agerpres)

Vezi si

VIDEO. Actorul Stanley Tucci a vizitat refugiați ucraineni în R. Moldova și a învățat să gătească borș

Stanley Tucci, cunoscut pentru rolurile din „ER” („Spitalul de urgență”), „Diavolul se îmbracă de la …