Sunday , December 4 2022

Printul William si Kate vor avea o fetita. Ce nume cu insemnatate au ales

kate middleton

Ducele si ducesa de Cambridge vor avea o fetita, sustine revista OK!, care publica pe coperta chiar o ecografie despre care afirma ca ar fi a lui Kate Middleton.
Conform revistei OK!, William si Kate au aflat sexul copilului in a 21-a saptamana, iar de atunci s-au decis si asupra numelui.
Potrivit unei surse de la palat, cei doi au avut de ales intre un nume traditional, cum e Mary sau Elizabeth, si unul care sa aiba insemnatate pentru ei.
Au mers pe a doua varianta si au ales ca pe fetita ce se va naste sa o boteze Diana, ca pe raposata mama a printului William.
Mai mult, se pare ca, dupa surpriza initiala, si regina Elisabeta, care nu a avut o relatie tocmai calda cu Lady D, a fost de acord cu numele ales, mai declara sursa.
Zvonuri privind acest nume au mai aparut si la sfarsitul lui septembrie 2014, la trei saptamani de la anuntul oficial al celei de-a doua sarcini, cand Andrew Morton, cel care a realizat o biografie a printesei Diana, a afirmat ca numele pe care il va purta copilul va fi Elizabeth Diana Windsor.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …