Thursday , September 29 2022

Primele fotografii cu Maruta dupa implantul de par. Poze in exclusivitate din vacanta prezentatorului tv

maruta-par

Vedeta PRO TV Catalin Maruta a suferit o interventie chirurgicala la nivelul scalpului, imediat dupa nunta lui Pepe cu Raluca. Vedeta si-a facut implant de par, iar  azi puteti vedea primele imagini cu… noul par al lui Maruta. Prietenii lui l-au dat de gol, fara sa vrea, postand pe conturile lor de socializare, fotografii din vacanta PROTV-istului alaturi de sotia sa. Se vede clar faptul ca prezentatorul are acum parul bogat in zona frontala.
Potrivit unor surse de la clinica turceasca ASMED, locul unde prezentatorul a suferit interventia, cel care se face “responsabil” de noua podoaba capilara a vedetei tv este dr. Koray Erdogan, un specialist de renume, care face parte din asociatia internationala pentru transplant de par si pe care Maruta l-a cunoscut prin intermediul artistului ex-Akcent Sorin Brotnei.
maruta-par1Interventia in sine a durat doua zile, fiind efectuata in doua reprize a cate 8-9 ore pe zi. Din fericire, este o operatie nedureroasa. Si pentru ca nu-si putea lasa sotul singur intr-o clinica medicala, Andra a fost permanent aproape de Catalin, ba a fost prezenta chiar si la operatia propriu-zisa.
Aceleasi surse medicale ne-au explicat ca de “bisturiul magic” al aceluiasi chirurg turc au beneficiat numerosi politicieni, artisti si sportivi de la noi. Tocmai de aceea, o programare la acest medic nu se poate obtine decat daca e facuta cu cateva luni inainte.
wowbiz.ro
 
 
 

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …