Saturday , May 25 2024

SĂ AJUTĂM! O fată de 16 ani, elevă la Colegiul ”Mihai Eminescu”, are nevoie urgentă de un transplant de măduvă care poate fi realizat în Turcia

”Acum câteva luni, Izabela Andreea Socoliuc, o tânără din Suceava, a fost diagnosticată cu leucemie mieloblastică acută, alături de alte afecțiuni, ca rezultat al unei boli grave și dureroase. După numeroase căutări și eforturi, a primit șansa unei vieți normale, așa cum merită oricine.

La vârsta de 16 ani, viața ei depinde de o sumă de 80.000 de euro. Această sumă reprezintă o provocare pentru o familie obișnuită din România, la fel cum și boala cu care se confruntă este o povară copleșitoare pentru orice copil.

Izabela necesită urgent un transplant alogen de măduvă osoasă, ce poate fi realizat în Turcia. Vă îndemnăm și sperăm să contribuiți, în măsura posibilităților dumneavoastră pentru a aduce o schimbare semnificativă și a sprijini o tânără să aibă șansa unei vieți normale, astfel ca boala grea cu care se confruntă să rămână doar o amintire”, a transmis Asociația Credo Dignus – Cred și Vrednic, care susține eforturile acestei tinere.

O fetiță de 16 ani, care își dorește să trăiască, doar ATÂT!

”Bună, mă numesc Izabela Socoliuc…

Sunt o fetiță de 16 ani, elevă al Liceului ”Mihai Eminescu” din Suceava. Sunt în clasa a  X-a, fericită că am putut să-mi reprezint Colegiul meu în 2023 la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Aveam o viață liniștită, dedicată pregătirii mele profesionale. Îmi doream să devin profesor.

Dar, într-o zi, prin toamna anului 2023, am răcit și nu reușeam să îmi revin. Îngrijorați, părinții mei mi-au făcut analize de sânge în urmă cărora viață mea a fost total devastată.

Pe dată de 30 octombrie 2023 am fost diagnosticată cu Leucemie Mieloblastică Acută, fapt ce a necesitat internarea mea la Spitalul de Pediatrie 2 Cluj, moment din care am trecut până în prezent prin patru ședințe de chimioterapie, foarte grele, cu multă durere și suferință. Dna. Dr. Blag Cristina, împreună cu echipa sa, s-a ocupat cu profesionalism și dăruire pentru a primi tratamentul corespunzător, însă datorită formei agresive a Leucemiei mi s-a recomandat necondiționat transplantul de celule stem.

Părinții mei au trimis actele medicale la diverse spitale din Europa și nu numai. Din Turcia s-a primit un răspuns favorabil, cu un procentaj de reușită maxim al transplantului, motiv pentru care s-au hotărât să facem acolo protocolul de transplant.

Acest protocol necesită un preț imens, cu mult peste bugetul familiei mele, deoarece noi suntem o familie cu venituri modeste, iar spitalul din Turcia este unul privat.

Prețul  estimativ al transplantului depășește suma de 80.000 euro, fapt pentru care părinții mei au început o campanie de strângere fonduri, prin promovarea cazului pe Facebook, prin diverse asociații umanitare. De asemenea, s-au implicat foarte multe persoane care, din puținul lor, au empatizat și cu durerea mea.

Ca și copil, tot timpul am zis că OAMENII SUNT LUMINA, IAR LUMINA ESTE SPERANȚA. Acum am și eu speranța că voi reuși să mă vindec și  să-mi  urmez visul de a fi profesoară!

Astăzi v-a scris o fetiță de 16 ani, care își dorește să trăiască, doar ATÂT!”, a scris Izabela.

 Contractul de sponsorizare va fi întocmit în baza Legii 32/1994. Cod unic de înregistrare – CUI asociație: 41914722. Asociația este înscrisă în registrul entităților/unităților de cult din data de 28. 11.2019.

 

Vezi si

Bogdan Gheorghiu: Programul de guvernare al PSD – dictatură controlată: ”Rîmbu are în sânge postura de controlor. Șoldan are o atitudine paranoică”

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu, fost ministru al Culturii, a transmis, sâmbătă un mesaj …