Friday , December 9 2022

Pepe: "De 7 ani îi spun Oanei că vreau un copil. Când voiam să ne iubim, ea îmi vorbea despre procesele cu mama sa"

Pepe i-a marturisit lui Dan Capatos a fost deranjat de faptul că soţia sa nu voia să rămână însărcinată. Oana a devenit obsedată de procesul cu mama sa. “De şapte ani îi spuneam Oanei că vreau un copil, ea mă punea să mă uit în sus. Când voiam să ne iubim, ea îmi vorbea despre procesele cu mama sa. I-am spus că poate pierde procesele, dar pe mine nu mă va pierde niciodată. Eu am vrut o soţie, nu o străină care să mă întrebe dacă a sunat avocatul”, a spus Pepe.
“Dacă mă mai iubeşte, să mă lase să îmi trăiesc viaţa în continuare fără ea. Sper să fie inteligentă şi să facă în aşa fel încât să putem rămâne prieteni. Eu i-aş fi oferit orice. Îmi pare rău doar că Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multă răbdare. Îmi pare rău că nu i-am oferit mai mult, că nu am putut să îndur mai mult. Nu am petrecut sărbătorile împreună, nu a venit nici măcar la ziua mea. Mi-a spus că se simte rău. Atunci am înţeles că nu o mai bucur”, a mai precizat cantaretul.
“Problemele ei deveniseră mult prea importante. Îi doresc sănătate, fericire şi să avem un divorţ frumos. Dacă are vreodată o problemă cu un iubit sau cu viitorul soţ o rog să mă sune”, a încheiat latino-loverul.

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …