Tuesday , November 29 2022

Oana Zăvoranu: De mai mult de şase luni nu mă mai simţeam atrasă de Pepe

Oana Zăvoranu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu s-a mai simţit atrasă de soţul ei, Ionuţ Pascu (Pepe) de peste şase luni, acesta fiind unul dintre motivele despărţirii lor, vedeta menţionând că doreşte să recupereze jumătate din investiţia făcută în apartamentul conjugal.
Aceasta a spus că, în ultima parte a căsniciei lor, înainte ca Pepe să plece de acasă, a simţit pentru acesta mai degrabă “o dragoste frăţească” decât atracţie sexuală.
Oana Zăvoranu a venit la conferinţă alături de avocatul său, Ionuţ Todan, Serghei Mizil şi Anamaria Prodan, pe care a prezentat-o drept “impresarul” său.
Avocatul Oanei Zăvoranu a dorit să menţioneze că locuinţa în care cei doi au stat nu aparţine niciunuia, ci unei doamne Vătafu Elena, care ar fi acordat acestora un titlu locativ, cu o promisiune de vânzare, în 2012. Oana Zăvoranu a spus că nu o cunoaşte pe această femeie, toată tranzacţia fiind intermediată de mama lui Pepe. Astfel, aceasta a mărturisit că a investit “zeci de mii de euro” în renovarea casei, 150 de milioane de lei costând numai oglinzile.
De altfel, Anamaria Prodan a menţionat că apartamentul Oanei Zăvoranu este “roz swarovski”. De asemenea, apartamentului din str. Călăraşi 44 i se adaugă o cameră pe care cei doi au cumpărat-o şi renovat-o. Oana Zăvoranu a spus că va dori ca investiţia sa în această locuinţă să fie evaluată şi să primească, la partaj, jumătate din sumă.
“Nu am fi vorbit despre această casă dacă (Pepe – n.r.) nu ar fi avut lipsa de fineţe cu care a bombardat presa cu fraza «pe data de 5 (aprilie, n.r.) trebuie să elibereze locuinţa (Oana Zăvoranu, n.r.)»”, a spus aceasta, care a adăugat că în niciun caz nu va elibera locuinţa pe 5 aprilie.
Mai mult, vedeta a declarat că soţul ei a luat toate actele lui şi ale ei, când a venit, după despărţire, să îşi ia câteva haine din casă. “I s-au lipit de mână şi toate actele noastre personale”, a spus ea, menţionând că soţul ei a intrat în casă, atunci, “ca un hoţ”. Pe de altă parte, prezentatorul emisiunii Pro TV “Happy Hour”, Cătălin Măruţă, prezent la conferinţă, a declarat că a primit un mesaj de la Pepe în care acesta spunea că, în momentul în care Zăvoranu îl acuza de furt, el filma în casa lor actele pe care aceasta spunea că nu le mai are.
De asemenea, Oana Zăvoranu a spus că, în timpul căsătoriei, a avut două telefoane al căror contract a fost încheiat prin firma lui Pepe. După despărţire, acesta i-ar fi anulat contractele pentru cele două telefoane şi ar fi spus că, la un moment dat, i-ar putea accesa sms-urile trimise şi primite pe ele. “Dacă are aceste mesaje şi îndrăzneşte să le publice, îi fac plângere penală”, a spus Zăvoranu, adăugând că Pepe mai are o condamnare cu suspendare. De asemenea, Oana Zăvoranu a spus că una dintre paginile sale de Facebook a fost spartă.
Zăvoranu l-a numit pe soţul său, pe parcursul conferinţei, Ionuţ Nicolae Pascu, spunând despre el că, după despărţire, ajută presa “pe care o ura”.
Pepe a venit, pe 10 martie, în emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV, chiar în ziua în care Oana Zăvoranu a depus la Judecătoria Sectorului 3 actele de divorţ. Artistul i-a mărturisit lui Cătălin Măruţă, realizatorul emisiunii, că el este cel care a lăsat-o pe Oana să facă primul pas în ceea ce priveşte divorţul.
“Am lăsat-o să se hotărască să divorţeze şi să mă anunţe să mergem împreună la un notar, să divorţăm în cinci minute. În schimb, ea a ales să meargă la judecătorie, iar termenul s-a fixat pentru 5 octombrie. Eu am lăsat-o pe ea să bage divorţ. Am plecat de acasă definitiv şi irevocabil. Eu de la început am zis că nu divorţez, ci divorţăm. Stabilisem să avem un divorţ amiabil, să mergem împreună la un notar public”, a spus Pepe atunci.
Pepe era supărat că termenul pentru divorţ este tocmai pe 5 octombrie şi că nu au mers împreună să divorţeze, ca să se termine totul între ei în aceeaşi zi.
“Am impresia că ea vrea să rămână cât mai mult timp legată de mine”, spunea Pepe. “Eu am semnat cu inima, nu mă interesează actele. Sunt liber”, a adăugat el.
Totodată, Pepe a spus că are de gând să îşi vadă mai departe de viaţa sa. “Cu siguranţă că va apărea o altă femeie, care va deveni femeia vieţii mele pentru că îmi va dărui un copil. Oana a fost un capitol frumos, nu vreau să se vorbească urât despre ea”, a mai spus Pepe, precizând că Oana va rămâne întotdeauna în inima sa, deşi nu mai este femeia de care s-a îndrăgostit.
Pepe a mai spus că, de dragul soţiei sale, s-a certat cu părinţii lui, care la început nu au plăcut-o pe Oana. “Nu aveau nici un drept să se bage între noi. Nu am mai vorbit cu ei trei ani”, a spus Pepe. Totuşi, artistul a spus că, atunci când familia sa a trecut printr-o nenorocire şi nepotul său a murit, s-a întors acasă şi s-a împăcat cu părinţii lui.
Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ de Ionuţ Pascu (Pepe) pe 10 martie, la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că, deşi s-au iubit, nu mai este nicio şansă de împăcare. “Undeva în sufletul meu îl mai iubesc. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost laşitatea, pe care nu o recunosc la acest bărbat pe care eu îl ştiam curajos”, a spus Oana Zăvoranu pe 10 martie, la ieşirea din judecătorie, precizând că “viaţa merge înainte”.
Referitor la divorţ, ea a spus atunci că nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situaţie întâlnită în cazul “oricărui cuplu care s-a iubit foarte mult”. “Nu există nicio şansă de împăcare. Cred că şi el (Pepe – n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi în numele lui”, a declarat Oana Zăvoranu. “Pepe şi-a dorit foarte mult un copil, dar cred că sunt mai multe adunate, nu este o vină capitală din acest motiv”, a mai spus Oana Zăvoranu.
Potrivit acesteia, faptul că ea a fost cea care a introdus acţiunea de divorţ este “o lovitură de teatru” la care soţul său nu se aştepta şi că iniţiativa demersului este “satisfacţia sa”.
Aceasta a mai spus atunci că, în timpul căsniciei, ea şi Pepe au ştiut tot timpul unde se află celălalt şi că relaţia lor s-a bazat pe încredere. De altfel, ea a spus că Pepe este bărbatul vieţii sale, dar că “amiciţia după dragoste mare este o prostituţie psihică”.
Relaţia dintre Oana Zăvoranu şi Pepe a durat opt ani. Ei s-au căsătorit în anul 2006.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …