Sunday , November 27 2022

Oana pleaca in LA: "Voi dansa in trupa lui Michael jackson"

Oana Zăvoranu va pleca, luna viitoare, într-o vacanţă la Los Angeles, oraşul ei preferat de peste Ocean.
Vedeta tv şi-a propus să îmbine utilul cu plăcutul, astfel că şi-a aranjat deja câteva întâlniri importante pentru un posibil job. Pentru început, Zăvoranca vrea să-şi perfecţioneze dansul lasciv pe care l-a învăţat chiar de la unul dintre membrii trupei marelui cântăreţ Michael Jackson.
“Anul trecut când eram într-o discotecă de fiţe din Los Angeles şi dansam aşa cum ştiu eu, am fost remarcată de o gaşcă de negri care au venit la mine şi m-au întrebat unde am învăţat să dansez aşa de bine. Printre ei se afla şi Rick unul dintre dansatorii lui Michael Jackson din ultimul turneu al lui, intitulat “This is It”. I-am spus că nu am luat nici o oră de dans în viaţa mea, a fost foarte surprins de talentul meu şi mi-a propus să mă alătur trupei. Unul dintre motivele pentru care plec în L.A., în august, este de a mă reîntâlni cu ei şi de a vedea cum putem colabora”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Click!
Pe lângă această promisiune tentantă, frumoasa brunetă mai are stabilite câteva întâlniri cu regizori importanţi: “Mă voi vedea şi cu Mick Davis, cel care a regizat filmul “Modigliani” în care am jucat şi eu. El mi-a propus mai multe proiecte cinematografice. Dacă lucrurile se vor lega, mă gândesc serios să-mi iau o casă acolo”, a  mai spus Oana Zăvoranu.
Fostul ei soţ, Pepe, îi face o urare: “Îi doresc succes! E foarte talentată şi se va descurca bine. Ea poate face o carieră strălucită. Oana nu mai are ce face în România, e prea vedetă”.
Mărioara Zăvoranu ar fi fericită ca fiica ei să plece definitiv în America, pentru a stinge scandalurile pe averea de 60 de milioane euro: “Ar fi bine ca Oana să plece din ţară, definitiv. E talentată şi sigur s-ar decurca”.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …