Tuesday , January 31 2023

O-Zone se reunește după 12 ani, pentru un concert la Bucuresti

O-Zone, cel mai de succes grup format în România, se reunește după 12 ani. Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sârbu vor fi din nou împreună pe scenă, într-un eveniment public aparte, cu ocazia Zilei Europei (9 mai,a.c., Piața Universității).
o-zone

Trupa ce a vândut peste 12 milioane de discuri în toată lumea, O-Zone va cânta din nou marile succese care au făcut-o celebra pe întreg mapamondul, amintim ”Dragostea din tei”, ”Numai tu”, ”De ce plâng chitarele”, într-un eveniment concertistic de anvergură.
La concert vor cânta mai toți artiștii români care au au urmat rețeta succesului scrisă de O-Zone: Inna, Alexandra Stan, Fly Project, Morandi, Akcent, Carla’s Dreams și Antonia. Negocierile cu cei trei O-Zone au durat multă vreme, iar cel mai mult a cântărit în decizia lor grandoarea evenimentului concertistic organizat la 10 ani de când România face parte din Uniunea Europeană. Prezentatorii evenimentului vor fi Daniel Buzdugan și Mihai Morar.
Trupa basarabeană care s-a lansat în România si a performat intre 1999 si 2005 a reușit să devină cel mai de succes grup în Europa, în 2004.
Ajunşi cunoscuţi în lume dintr-un fericit „accident”(solista româncă Paula Mitrache, lansată sub titulatura de ”Haiducii” a făcut celebră în Italia o variantă a piesei ”Dragostea din tei”), O-Zone au fost până în 2005 pe prima poziţie în 30 de ţări pe întreg mapamondul, 13 săptămâni locul 1 în Eurochats. ”Dragostea din Tei” a fost reînregistrată de 200 de artişti în 14 limbi diferite, printre care și faimoasa Rihanna.
Dan Bălan locuiește la New York și rămâne o vedetă incontestabilă în România și Rusia, Arsenie Todiraș s-a jutat la Moscova iar Radu Sârbu este sigurul O-Zone care a ales să rămână în România (a obţinut şi cetăţenia), loc unde este unul dintre cei mai cunoscuţi producători muzicali.
libertatea.ro

Vezi si

Actorul Ryan Reynolds, entuziasmat de experiența ca patron de club de fotbal din Marea Britanie

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut mai ales pentru rolurile din Deadpool, Definitely Maybe, The Proposal, …