Friday , September 30 2022

Noul "Burlac" ascunde un secret. Afla de ce nu se va cupla cu nici o concurenta

După ce l-au pierdut pe Vladimir Drăghia, concurentele de la “Burlacul” nu au motive să se bucure nici de actualul candidat. Prietenii lui Sergiu Barboni spun că nu are cum s-o aleagă pe una dintre ele întrucât trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără angajată a unei companii multinaţionale din Bucureşti, scrie cancan.ro.
Înainte să accepte invitaţia Antena1 pentru a deveni starul producţiei “Burlacul”, Sergiu Barboni s-a îndrăgostit până peste cap de o tânără din Bucureşti. Tânărul le-a spus prietenilor că e hotărât să o apere pe fată de presă. Chiar dacă în faţa camerelor de luat vederi spune că e singur şi e dispus să îşi împartă dragostea cu concurentele de la “Burlacul”, Sergiu Barboni trăieşte în mare secret o poveste de iubire cu o bucureşteancă.
Prietenii lui din Timişoara spun că acesta şi-a revenit cu greu după despărţirea de Bianca Jurcă, dar o tânără din Capitală a fost cea care l-a făcut să uite de fosta relaţie. “Sergiu e super-încântat de ea. Fata nu e vreo vedetă. Lucrează la o multinaţională, nu a apărut vreodată prin presă. Ei au făcut cunoştinţă în club. Ştiu că Sergiu spunea că nu e dispus să se afle de relaţia lor. Nu ştiu dacă se gândesc la căsătorie, dar sigur împărtăşesc sentimente frumoase”, a spus o prietenă apropiată a lui Sergiu Barboni.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …