Monday , February 6 2023

Simona Halep și Toni, în postura de nași. Au botezat fetița unor buni prieteni

Abia întorși din vacanță, Simona Halep și Toni Iuruc au botezat-o pe Ava Caroline, fetița lui Cosmin Hodor și a soției acestuia, actrița Irina Antonie.

Cosmin Hodor face parte din echipa lui Ion Țiriac și este unul dintre responsabilii pe partea de comunicare pentru Simona Halep, iar Irina e o bună prietenă a tenismenei.

De la botez nu au lipsit Gică Hagi și soția Marilena, alături de fiica lor, Kira. De asemenea, au fost prezenți Gică Popescu, Ilie Năstase, Horia Tecău, Marius Copil, dar și Adrian Marcu, viitorul antrenor al Simonei Halep.

Deși este șeful lui Cosmin Hodor, Ion Țiriac nu apare în poze.

“26.09.2021. Crestinarea Avei Caroline. Va multumesc celor prezenti! A fost o bucurie si o onoare sa va avem langa noi si sper ca prezenta voastra sa se transforme in sursa de inspiratie mai tarziu pentru Ava si ce va face ea in viata. Primii pasi i-am facut: a botezat-o Simona, s-a nascut in aceeasi zi cu Nadal, iar tatal si mama ii sunt alaturi. Restul vine de la sine. Multumim Simona si Toni pentru ca ii sunteti alaturi!”, a scris Cosmin Hodor pe Facebook

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …