De ce a ajuns Botezatu la capatul puterilor: Antena 1 a gasit un „Burlac” mai tanar. Vezi cine ii ia locul designerului

reportersite
30 ianuarie 2014, 11:17

botezatuDesi era proiectului lui de suflet, Catalin Botezatu a fost inlocuit de sefii Antenei de la pupitrul show-urilor “Bulacul” si “Burlacita”. Cel care i-a luat locul este nimeni altul decat Bogdan Vladau.

Ieri, Catalin Botezatu a scris pe adresa lui de facebook un mesaj emotionant in care vorbea despre tristete si diferenta dintre imaginea lui de pe micul ecran si cea din realitate. Creatorul de moda parea distrus si parca nimic nu il mai multumea in acele momente.

Surse din preajma designerului sustin ca acesta a ajuns la capatul puterilor, in principal din pricina problemelor profesionale pe care le are cu Antena 1. “Catalin nu si-a prelungit contractul cu trustul la care a activat atatia ani. La ultima discutie, a pus si el niste clauze, care par ca i-au deranjat pe sefii televiziunii lui Voiculescu si deja s-au luat primele masuri. Bote a fost anuntat ca nu va mai face parte din proiectul “Burlacul” pe care l-a prezentat de la inceput, fiindca s-a ales un nou moderator. El este Bogdan Vladau, ultimul star din show, cel care a invatat multe de la designer, iar acum producatorii il vad perfect pentru acest rol!”, a povestit un prieten de-al lui Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Cu toate acestea, designerul mai este inca in discutii cu Antena 1 pentru alte doua emisiuni de moda si este posibil ca, intr-un final, sa se inteleaga cu mai marii televiziunii si sa nu plece din trustul in care a lucrat atatia ani.