Monica Columbeanu, respinsă la proba de actorie in SUA

reportersite
19 aprilie 2011, 9:23

După ce Monica a anunţat că de dragul fiicei sale nu va mai pleca în America, Irinel Columbeanu a început să le spună apropiaţilor săi că, de fapt, adevăratul motiv ar fi acela că bruneta nu are nici o urmă de talent actoricesc.

Marele vis al Monicăi Columbeanu a fost acela de a reuşi ca actriţă în America. Ea şi-a încercat norocul la Hollywood încă din anul 2008, când a plecat în Statele Unite însoţită chiar de soţul său.

Astfel, prin regizorul Mike Davis, doamna Columbeanu a fost chemată la probe, dar aceasta a picat testul, americanii transmiţându-i că nu are talent pentru a fi actriţă. “Am dus-o în America pentru că voia să fie actriţă şi mi-am rugat prietenii să o ajute. Doar că mi s-a spus că nu are de-a face cu această meserie”, li s-a destăinuit Irinel Columbeanu apropiaţilor. Moni a încercat însă să-l convingă pe Davis să-i mai dea o şansă şi după ce a fost respinsă. Venit în România la un an de la prima întâlnire, regizorul s-a văzut de mai multe ori cu doamna Columbeanu, dar aceasta nu a reusit să-şi realizeze visul. (sursa: Libertatea)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. vasile buliga 19/04/2011 la ora 11:12 -

    a nimerit gresit usa…la firme porno o primeau.