Tuesday , November 28 2023

Mihaela Radulescu, operatii estetice la nas si pometi?

Mihaela Radulescu acum doua zile, la emisiunea "Neata cu Razvan si Dani"
Mihaela Radulescu acum doua zile, la emisiunea “Neata cu Razvan si Dani”
Are un corp de invidiat, pe care îl întreţine cu foarte mult sport. Multe domnişoare şi-ar dori să arate ca Mihaela Rădulescu, care e trecută deja de prima tinereţe (44 de ani). Totuşi, vârsta se pare că îşi pune amprenta asupra feţei, din moment ce vedeta a trecut, de curând, prin cabinetul chirurgului estetician.
Sosită pentru câteva zile în România, ieri, diva a fost invitată în emisiunea iubitului ei, cu zece ani mai tânăr, Dani Oţil.
Mihaela anul trecut
Mihaela anul trecut
Ea şi-a prezentat cea de-a treia carte pe care a scris-o, „Cum iubesc bărbaţii”. Aşa cum era de aşteptat, Mihaela a făcut senzaţie cu ţinuta ei, cu noua coafura şi cu noua nuanţă a părului. Însă surprizele nu s-au oprit aici. Diva părea mai tânără. Faţa mai luminoasă, tenul mai neted, iar nasul… mai scurt.
Aşa cum se poate observa şi în fotografii, mai ales în cele în care Mihaela apare din profil, nasul puţin coroiat s-a transformat într-unul puţin în vânt, este mai scurt, iar pomeţii mai proeminenţi. Comparând imaginile de ieri cu cele surprinse, de pildă, în decembrie, când Mihaela a participat la un eveniment în Bucureşti, se vede clar schimbarea pe faţa ei.
Chirurgul estetician Călin Doboş a comparat si el fotografiile. „Nasul este operat. Am văzut-o şi în realitate pe Mihaela Rădulescu şi ştiu că, înainte, avea vârful nasului puţin lăsat. În plus, era puţin coroiat. Acum, din ce văd în fotografii, nasul este ridicat. Unghiul dintre nas şi buză este perfect, ceea ce înseamnă că, din punct de vedere al proporţiilor ideale, este mai bine. După părerea mea, este o operaţie reuşită, mai ales că ridicarea nasului este un factor care îţi dă o tuşă de tinereţe. Se ştie că, o dată cu vârsta, nasul se lasă, întrucât pielea nu mai este la fel de elastică. În privinţa pomeţiilor, se vede că au fost injectaţi, fiind mai proeminenţi, iar pielea mai întinsă”, a explicat pentru Click! dr. Călin Doboş.

Vezi si

Ozzy Osbourne: Am cancer, dar dacă voi putea face un ultim concert voi fi fericit

Ozzy Osbourne a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală, în timpul …