Tuesday , January 31 2023

Nașul și-a decapitat finul cu un hârleț, într-un sat din Botoșani

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, el fiind principalul suspect în cazul crimei de sâmbătă din localitatea Călăraşi. Acesta este nimeni altul decât nașul de cununie al bărbatului ucis.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia, a declarat, pentru Agerpres, că, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţa acestuia, au fost identificate mai multe haine şi o pereche de încălţăminte care erau pline de sânge.

“La locuinţa individului s-au găsit obiecte vestimentare purtătoare de sânge, inclusiv încălţămintea care ar fi lăsat urme la faţa locului. Se va face o expertiză a acestora, dar la prima observaţie sunt mari şanse să fie vorba de aceeaşi pereche de încălţăminte”, a afirmat Chihaia.

Anchetatorii susţin că la faţa locului au fost găsite un hârleţ şi o toporişcă, care e posibil să fi fost folosite la decapitarea victimei.

Din primele informații, cei doi ar fi băut și, după o ceartă, s-ar fi ajuns în cele din urmă la crimă. Victima locuia singură, iar scena de groază a fost descoperită de fratele său, care venise în vizită. După ce a sunat la 112, ulița a fost împânzită de anchetatori, care au adus și un câine de urmă.

“Concluziile medico-legale vor stabili dacă bărbatul mai era în viaţă la momentul tăierii capului”, a adăugat Valeriu Chihaia.

 

Vezi si

Coduri portocaliu și galben de ninsoare și viscol în mai multe județe, până vineri dimineață

Autoritățile au transmis un cod portocaliu de viscol în mai multe județe din România, conform …