Saturday , December 3 2022

Michael Douglas, de nerecunoscut. Slab peste masura si incaruntit, in vacanta la Roma (foto)

michael-douglas-roma

În august 2010, Michael Douglas primea un diagnostic dur: cancer la gât. Din acea clipă, actorul a început să lupte pentru viaţa lui.
Cu multă voinţă din partea lui, cu pricepere din partea medicilor şi iubirea nceondiţionată a frumoasei lui soţii, un an mai târziu, actorul anunţa, într-un interviu acordat NBC, că s-a vindecat de cancer.
douglas-zeta jonesÎnsă boala şi-a pus amprenta asupra vieţii lui Douglas. Actorul, care acum are 69 de ani, a renunţat la rolurile de dur din filme, este implicat în tot mai puţine proiecte cinematografice şi petrece mult timp în mijlocul naturii, în vananţe prelungite care să-i încarce bateriile.
După ce boala a fost învinsă, Michael a mai avut de trecut un ipas, acela al mariajului zdruncinat cu frumoasa Catherine Zeta Jones. Dar, după o perioadă furtunoasă, lucrurile par să se fi aşezat între ei şi, acum, cei doi se bucură de o vancanţă în Europa.
Michael şi Catherine sunt ca doi turişti în toată puterea cuvântului: vizitează locuri pitoreşti, se bucură de clipe frumoase de relaxare în mijlocul naturii şi împărtăşesc toate aceste bucurii prietenilor virtuali.
Aflaţi acum în vacanţă la Roma, cu Catherine pe post de fotograf, cei doi actori au vizitat şi catedrala Sf. Petru, de care Michael Douglas s-a arătat impresionat.
Fotografiat de iubitoarea luii soţie, actorul a oferit o imagine care i-a îngrijorat pe fani: cu părul foarte încărunţit, slab peste măsură, actorul era greu de recunoscut, semn că boala, dar şi vârsta şi-au cam făcut de cap cu organismul lui.
libertatea.ro

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …